I <3 Blogi

Kaikki tarvittava hyvän blogin perustamiseksi ja ylläpitämiseksi.

Tällä kurssilla opit kaiken tarpeellisen blogin perustamisesta. I <3 Blogi on ilmainen minikurssi, mutta vaikka se on mini ja ilmainen ei se suinkaan ole hyödytön. Kurssilla käydään läpi kaikki blogin perustamisen tärkeät vaiheet. Kurssin käytyäsi voit perustaa ensimmäisestä postauksesta alkaen toimivan blogin, jonka ylläpitäminen ei tuota tuskaa.

Kurssin tavoite on perustaa blogi, vieläpä sellainen, jota on kivaa ja helppoa ylläpitää. Kuka tahansa voi perustaa blogin ja mistä tahansa aiheesta voi blogata.

I <3 Blogi on suunnattu erityisesti yrittäjille, bloggaamalla kun on mahdollista saada vino pino uusia asiakkaita ja lisää myyntiä.
Bloggaaminen on kuitenkin varsin mukava harrastus ja mahdollisuus lisätuloihin ja mun silmissä yritysblogilla ja harrastajablogilla ei ole juurikaan eroa. Hyvä blogi koostuu aina samoista elementeistä, oli sen tavoitteet mitkä tahansa. Siksipä tämä kurssi sopii ihan kaikille bloggaajille ja blogin perustamisesta kiinnostuneille.

Kurssin voi käydä omassa tahdissaan ja siihen voi palata koska vaan, ilmoittautumalla pääset kurssimateriaaliin käsiksi ikuisesti.

Jos sulla on jo blogi, niin käy kurssi silti. Ei tee kenellekään huonoa kerrata samoja asioita, joita aloittajan tulee ottaa huomioon.


Opettajasi


Veera R.
Veera R.

Minä, Veera Rusanen, olen ammattibloggaaja ja blogistrategi, sosiaalisen median ja sisällön valmentaja.

Autan sinua perustamaan toimivan blogin, jonka ylläpitäminen on kivaa ja tuottoisaa.


Kurssin sisältö


  Tervetuloa!
Available in days
days after you enroll
  Sosiaalinen media
Available in days
days after you enroll

Tule mukaan!